Lojrat
Gjuajte penalltish
Gjuajtja e Penalltive
Katërsh
Një lojë klasike e strategjisë. Vendos 4 pulla në një rresht përpara se t'i vendosë Beni. Kaloja atij dhe luaj deri në nivelin më të lartë.
Dërgoje Uompin në shtëpi
Përpiqu ta dërgosh Uompin në shtëpi para se të mbarojë koha
Bleta Bëzi ka humbur
Bleta Bëzi ka humbur. A mund ta drejtosh atë nëpër labirint? Thjeshtë përdor butonat e kursorit (shigjetat) për të lëvizur, por ki kujdes prej insekteve!
Arush Çamarroku
Arush Çamarroku është një lojë e këndshme në të cilën ai duhet ta kalojë rrugën e më pas të shkojë tek lumi dhe pastaj të arrijë tek mjalti. Loja është më e vështirë nga ç'duket.
Makinë xhungle
Dëshira më e madhe e Madugut është të ecë me makinë në xhunglat afrikane. Kjo lojë e shquar e ka zanafillën e saj nga Ekspedita për në Afrikë. A do të provosh sa mirë di ta ngasësh makinën?
Kërkim Thesaresh
Mblidh arin përpara se të mbarojë koha.
Të mbajturit mend
Ndrysho kartolinat që të bësh dy të ngjashme. Sa shpejt mund të bësh dy njësoj? Cila është koha jote më e mirë?
Krijo një kishë
Ndërto dhe dizenjo një kishë sipas dëshirës sate. Fillo me themelin dhe më pas shto ngjyra, pemë, shkurre dhe re. Pastaj printo artin tënd. Kënaqu!
Kërcim Bretkose
Mundohu që t'i kapësh të gjitha bretkosat e gjelbra në të majtë dhe të gjitha bretkosat kafe në të djathtë.
Mini Golf
Mini golf
Hokei Ajri
Një lojë Hokej Ajri e stilit klasik. Sa i shpejtë je ti? Ti duhet të jesh më i shpejtë që ta mundësh kompjuterin.
Vemja
Vemja
Guri Letra Gërshërët
Ti e luan këtë lojë kundër shokëve të tu, tani luaje kundër kompjuterit. Guri, Letra, Gërshërët një lojë strategjie.
Akuariumi
Krijo një akuarium
Koncetrim Pashke
Është kohë Pashke dhe të gjitha vezët janë të përziera. A mund t'i rregullosh ato që t'i bësh në çift.
Ngjyrosje
Ngjyros vetë në faqe!
Koha e Kuizit
Sa është ora, të lutem?
Karakteristikat e Lojës
 
Zbulothesari im
Mirë se erdhe në  Zbulothesarin.com. N.q.s ke qenë këtu më parë hyr. N.q.s je i ri, regjistrohu tani që të përjetosh eksperiencat e Zbulothesarin.Harrove Fjalëkalimin?

N.q.s ti nuk ke një emër përdorimi dhe një fjalëkalim akoma, regjistrohu sot! Është e lehtë dhe falas.
 
 
 Copyright © 2008 Child Evangelism Fellowship Inc., PO Box 348, Warrenton, MO, 63383 / (636)-456-4321
Të gjitha markat janë pronë e kompanive të tyre respektive
Kjo faqe interneti shihet më mirë me Firefox 3.0 dhe me Internet Explorer 8.0 e më tej.